Værkstedet

Vi sætter en ære i altid at levere vores produkter nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov og ikke mindst at overholde den aftalte deadline.

Vores værksted

DAN-TEAM Stainless har siden 2010 haft værksted i Sjølund lidt syd for Kolding.

I 2015 flyttede vi til nyere lyse lokaler på Kurkmarkvej 6, stadig i Sjølund.

På vores fuldt udstyrede værksted, bliver du mødt af en flok dygtige og engagerede medarbejdere, som alle er uddannede i branchen og som løbende uddannes, så de altid har gældende certifikater og godkendelser. Vores stab består af 5-7 smede og to lærlinge. Vi sætter en ære i altid at levere vores produkter nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov og ikke mindst at overholde den aftalte deadline.

Vores opgaver spænder bredt, fra et beslag som en montør skal bruge ude på en montage og til nøglefærdige units klar til produktion. Ens for alle opgaver er, at vi altid sikrer at kvaliteten altid er i top.

Vi er med fra første ide

En af vores kerne kompetencer er at vi hjælper kunden hele vejen fra ide og design, til produktion af det færdige produkt.
Gennem vore mange år i branchen har vi opbygget et stort know-how indenfor fremstilling og produktion af udstyr til fødevareindustrien.
Vi hjælper ofte vore kunder med blandt andet, ide og design, tegningsarbejde, gennemgang af projekter inden opstart med henblik på optimering af fremstillingsprocesser, materialevalg mm.

Udover DAN-TEAM Stainless egne kompetencer, har vi et stort netværk af underleverandører og samarbejdspartnere, som vi har samarbejdet med gennem mange år og som kender vores krav til kvalitet, dette gælder bl.a.:

  • 3D-tegning
  • Laserskæring
  • Maskinbearbejdning af emner i alle udformninger
  • Overfladebehandling af rustfrit stål; slibning, polering, bejdsning og glasblæsning

Priser

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

(+45) 76 99 10 20
info@dan-team.com