Om os

Dan-Team Stainless er en virksomhed med speciale i montage og supervision af procesanlæg indenfor især fødevare og den kemiske industri.

Om os

Dan-Team Stainless drives i dag af de to ejere Søren Pedersen & Martin Vedel Bindesbøl, som begge har været i branchen for produktion og montage af rustfrit stål i fødevareindustrien gennem rigtig mange år. Martin står for montage og supervision, mens Søren er leder af værkstedet.

Dan-Team Stainless er en virksomhed med speciale i montage og supervision af procesanlæg indenfor især fødevare og den kemiske industri. Vi tager gerne hele montageopgaven med vores hold af uddannede og certificerede medarbejdere, som arbejder både i Danmark, men som også gennem mange år har haft store montageopgaver rundt i hele verden. Siden Dan-Team Stainless startede i 1999, har vi bygget en lang række forskellige procesanlæg for blandt andet SPX Anhydro, GEA Niro, Gea Liquid Scandinavia, Carlisle Process Systems, Sicca dania, Orkla Foods og Tetra Pak.

Alle medarbejdere er håndplukkede og certificerede efter gældende krav til opgaverne og alle arbejder selvstændigt ud fra tegningsmateriale og PI diagrammer. Derudover er alle medarbejder fortrolige med de strenge krav og standarder, der stilles til hygiejne og finish, indenfor især fødevareindustrien og det er en selvfølge, at alle arbejder for at overholde de kundespecificerede krav. For os er det vigtigt at en montageopgave nås til deadline og at alle krav overholdes og derfor vil mester selv også være med på opgaven som arbejdende supervisor.

Kræver montageopgaven derimod at kunden vil bruge egne håndværkere kan Dan-Team
Stainless tilbyde en supervisor til at styre opgaven.

Siden 2009 har Dan-Team Stainless også haft et fuldt udstyret værksted til produktion af
blandt andet procesudstyr til fødevareindustrien. Her fremstiller veluddannede
medarbejdere alt fra præfabrikerede dele til montageopgaverne, til nøglefærdige units klar
til installation samt diverse underleverandørarbejde til adskillige leverandører til
fødevareindustrien.

Historie

Dan-Team Stainless blev grundlagt i 1999 af de to brødre Ib Rasmussen og Kim Rasmussen. I 2014 Indtræder Søren Pedersen som medejer i firmaet efter at have været ansat i firmaet gennem flere år. I januar 2017 fusionerer Dan-Team Stainless med MVB Steel og indehaver Martin Vedel Bindesbøl indtræder som medejer i Dan-Team Stainless.

(+45) 76 99 10 20
info@dan-team.com