Montageafdelingen

DAN-TEAM har mere end 20 års erfaring i montage af procesanlæg i de forskellige industrier.

Vores montageafdeling

DAN-TEAM har mere end 20 års erfaring i montage af procesanlæg i de forskellige industrier samt gennemførelsen af både store og små montagearbejder.

Vores erfarne montører og supervisorer udfører nybyg, flytninger og renoveringer af alle typer af procesindustri og det især procesanlæg for fødevarer og den kemiske industri.

På baggrund af kundens anlægsspecifikationer og tegningsmateriale giver vi gerne en fast pris på opgaven, men for mindre montage- og vedligeholdelsesopgaver kan det afregnes som timelønsarbejde.

Ofte har kunden også brug for vores hjælp igennem processen med ideer, know-how og planlægning af opgaven. Vi har fast tegner tilknyttet huset, som vi har haft samarbejde med gennem mange år og som har en rigtig stor viden indenfor vores område.

DAN-TEAM Stainless stiller med et team af dygtige supervisorer, montører og svejsere, der alle er udstyret med tidssvarende værktøj, udstyr og alle de påkrævede certifikater. Vi arrangerer gerne selv rejser og ophold for vores montører og supervisorer – både nationalt og internationalt. Ved større montageprojekter medbringer vi en montagecontainer, der fungerer som et mobilt værksted samt som frokost faciliteter for vores medarbejdere.

Supervision

Til de opgaver, hvor kunden ønsker at benytte egne montører, kan Dan-Team Stainless tilbyde assistance fra vores dygtige supervisorer. Supervisoren leder og gennemfører montagearbejdet på basis af flowdiagrammer og arrangementstegninger, så kunden ikke selv skal bruge unødig tid på projektering og udarbejdelse af detaljerede tegninger. Vores supervisorer er danskere og taler alle engelsk og tysk.

Flytninger

DAN-TEAM Stainless har foretaget flere flytninger af komplette procesanlæg f.eks. fra et land til et andet.

Når vi har ansvaret for montageentreprisen, skal kunden ikke bekymre sig om små detaljer i forbindelse med arbejdet, dem har vi styr på.

(+45) 76 99 10 20
info@dan-team.com