Dan-Team Stainless drives i dag af de tre ejere Ib Rasmussen, Søren Pedersen og Martin Vedel Bindesbøl, som alle har været i branchen for produktion og montage af  rustfrit stål i fødevareindustrien gennem rigtig mange år. Ib og Martin står for montage og supervision, mens Søren er leder af værkstedet.

Dan-Team Stainless er en virksomhed med speciale i montage og supervision af procesanlæg indenfor især fødevare og den kemiske industri. Vi tager gerne hele montageopgaven med vores hold af uddannede og certificerede medarbejder, som arbejder både i Danmark men som også gennem mange år har haft store montageopgaver rundt i hele verden. Siden Dan-Team Stainless startede i 1999 har vi bygget en lang række forskellige procesanlæg for blandt andet SPX Anhydro, GEA Niro, Gea Liquid Scandinavia, Carlisle Process Systems, Siccadania, Orkla Foods og Tetra Pak.

Alle medarbejdere er håndplukkede og certificerede efter gældende krav til opgaverne og alle arbejder selvstændigt ud fra tegningsmateriale og PI diagrammer.

Derudover er alle medarbejder fortrolige med de strenge krav og standarder, der stilles til hygiejne og finish indenfor især fødevareindustrien og det er en selvfølge, at alle arbejder for, at overholde de kundespecificerede krav.

For os er det vigtigt at en montageopgave nås til deadline og at alle krav overholdes og derfor vil mester selv også være med på opgaven som arbejdende supervisor.

Kræver montageopgaven derimod at kunden vil bruge egne håndværkere kan Dan-Team Stainless tilbyde en supervisor til at styre opgaven.

Siden 2009 har Dan-Team Stainless også haft et fuldt udstyret værksted til produktion af blandt andet procesudstyr til fødevareindustrien. Her fremstiller veluddannede medarbejdere alt fra præfabrikerede dele til montageopgaverne, til nøglefærdige units klar til installation samt diverse underleverandørarbejde til adskillige leverandører til fødevareindustrien.

Historie

Dan-Team Stainless bliver grundlagt i 1999 af de to brødre Ib Rasmussen og Kim Rasmussen, som begge har været beskæftiget som montører og supervisorer inden for branchen i mere end 30 år.
I 2014 Indtræder Søren Pedersen som medejer i firmaet efter at have været leder af værkstedet gennem fire år. Søren er uddannet i branchen og har stort know-how inden for fremstilling og produktion af maskiner og udstyr til levenedsmiddelindustrien.

I Januar 2017 fusionerer Dan-Team Stainless med MVB Steel og indehaver Martin Vedel Bindesbøl indtræder som medejer i Dan-Team Stainless.

Martin har gennem sin tid som selvstændig og tidligere ansættelse ved bla. Dan Team Stainless fået et stort knowhow indenfor montage af procesanlæg i den rustfri industri.

Pr. 1 December 2019 stopper Kim Rasmussen hos Dan-Team Stainless og udtræder af ejergruppen.