Værkstedet

På vores nye fuldt udstyrede værksted bliver du mødt af en flok dygtige og engagerede medarbejdere, alle uddannet i den rustfri branche. Vi sætter en ære i at levere vores varer nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov samt altid at levere til den aftalte tid.

DAN-TEAMs opgaver:
Vores opgaver spænder bredt, fra et lille beslag til en af vore egne montører i marken, til nøglefærdige units klar til produktion. Ens for dem alle er at vi har fuld fokus på detaljerne og at kvaliteten altid er i top.

DAN-TEAMs kompetencer:
En af vore kernekompetencer er, at vi gerne deltager helt fra ide og design til virkelighed. På denne måde får kunden tit et bedre og som regel også et billigere produkt i den sidste ende.
Udover vores egne kompetencer har vi et stort netværk af underleverandører/samarbejdspartnere, der står til vores rådighed når det drejer sig om: 3D-tegning, laser/vand skæring, maskinbearbejdning af emner i alle udformninger samt overfladebehandling af rustfrit stål; slibning, polering, bejdsning og glasblæsning.

DAN-TEAMs priser:
Vi giver gerne en fast pris på fremstilling af varer, men hvis kunden ønsker det kan vi også afregnes på timebasis.

Værkstedsadresse

Fakturaadresse

Om Dan-Team

DAN-TEAM STAINLESS ApS blev grundlagt i 1999 og ejes i dag af Ib Rasmussen, Kim Rasmussen og Søren Pedersen.  Alle 3 har over 25 års erfaring i branchen.