Om DAN-TEAM Stainless ApS

DAN-TEAM STAINLESS ApS blev grundlagt i 1999 af Ib Rasmussen og Kim Rasmussen. 
I 2014 Indtrådte Søren Pedersen som medejer i firmaet efter at have været ansat i firmaet siden 2010.
Ib og Kim har begge været beskæftiget som montører og supervisorer inden for branchen i mere end 25 år. Søren har 25 års erfaring med fremstilling af komponenter til fødevarebranchen og er den daglige leder af værkstedet.

DAN-TEAMs speciale
DAN-TEAM er et montagefirma, som har specialiseret sig i montering af procesanlæg indenfor især fødevareindustrien og den kemiske industri. Siden firmaet startede i 1999 har vi bygget en lang række forskellige anlæg over hele verden for bla. SPX Anhydro, GEA Niro, Gea Liquid Scandinavia, Carlisle Process Systems, Orkla Foods og Tetra Pak.

Montageafdelingen
Vi arbejder lidt forskelligt fra andre montagefirmaer da ”mester selv” altid er med på pladsen sammen med et hold af vores dygtige medarbejdere. Alle medarbejdere er håndplukkede og certificerede efter gældende krav til opgaverne. De kan derfor alle arbejde selvstændigt ud fra tegningsmateriale og PI diagrammer.
Vi er alle bekendt med de strenge krav der stilles til hygiejne og finish indenfor fødevareindustrien og vi gør samtidig altid vores ypperste for at overholde de kundespecificerede krav. Vi arbejder hovedsageligt i Rustfrit stål.

Værkstedet
Siden 2009 har vi også haft produktion af rustfri procesudstyr til fødevareindustrien. Værkstedet fremstiller alt fra præfabrikerede dele til vores folk ude på montagepladserne til nøglefærdige units klar til installation. 

Værkstedsadresse

Fakturaadresse

Om Dan-Team

DAN-TEAM STAINLESS ApS blev grundlagt i 1999 og ejes i dag af Ib Rasmussen, Kim Rasmussen og Søren Pedersen.  Alle 3 har over 25 års erfaring i branchen.