Montageafdelingen

DAN-TEAM har mere end 20 års erfaring i montage af rustfri procesanlæg samt gennemførelsen af både store og små montagearbejder. 
For alle typer af procesindustrier indenfor fødevareindustrien og den kemiske industri udfører vores erfarne montører/supervisorer nybyg, flytninger og renoveringer af procesanlæg. 
Vi tager hånd om hele processen og sikrer kundens krav og ønsker bliver fulgt hele vejen gennem montagen.

Din professionelle samarbejdspartner indenfor installation, supervision og vedligehold.
Vi stiller med et team af dygtige supervisorer, montører og certificerede svejsere, der alle er udstyret med tidssvarende værktøj. Ved større montageprojekter medbringer vi en montagecontainer, der fungerer som både mobilt værksted samt frokost faciliteter for vores medarbejdere
Vi arrangerer gerne selv rejser og ophold for vores montører og supervisorer - både nationalt og internationalt.

DAN-TEAM supervision
I de tilfælde, hvor kunden ønsker at benytte egne montører, tilbyder vi assistance fra vores dygtige supervisorer. Supervisoren leder og gennemfører montagearbejdet på basis af flowdiagrammer og arrangementstegninger, så kunden ikke skal bruge unødig tid på projektering og udarbejdelse af detaljerede tegninger. Vores supervisorer er alle danskere og taler engelsk og tysk.

Flytninger
DAN-TEAM foretager også flytninger af komplette rustfrie procesanlæg f.eks. fra et land til et andet.

DAN-TEAMs priser
Vi giver gerne en fast pris på baggrund af kundens anlægsspecifikationer/tegningsmateriale. Mindre montage- og vedligeholdelses opgaver kan afregnes som timelønsarbejde.

Værkstedsadresse

Fakturaadresse

Om Dan-Team

DAN-TEAM STAINLESS ApS blev grundlagt i 1999 og ejes i dag af Ib Rasmussen, Kim Rasmussen og Søren Pedersen.  Alle 3 har over 25 års erfaring i branchen.